Övrigt

(S) Honda Accord 2.0 i-VTEC Tourer -03 (1/11)

2015-11-01 09:50 #0 av: Jaguar_

Lättkörd och driftsäker bil som är billig att äga och köra. Väl tilltaget lastutrymme, hyfsat pigg motorkaraktär och ligger stabilt på vägen. K20A6-motorn på 114 kW / 155 hk och 190 Nm är utrustad med kamkedja. Förutom ett missljudande hjullager i mekaniskt gott skick, inget att anmärka på vad gäller motor, drivlina och hjulupphängning i övrigt. Mindre rostangrepp på vänster bakflygel.

Har sedvanlig seriemässig utrustning:
ABS-bromsar
ACC/Klimatanläggning
Airbag förare & passagerare
CD-spelare med radio
Demonterbar dragkrok
Elfönsterhissar fram och bak
Elbackspeglar
Farthållare
Fjärrstyrt centrallås
Komplett ifylld servicebok
Multifunktionsratt
Servostyrning
Sidoairbag
Stolklädsel halvskinn
Stolvärme fram
Svensksåld
Yttertemperaturmätare
Vinterdäck (friktion) på alufälgar

19 300km, manuell, bensin.

Avställd sedan i våras då sommarbilen plockades fram, besiktad 6/10 men ej godkänd (en anmärkning: hjullager bak höger, missljud). Kan ev fixa detta innan försäljning, men då gäller priset som står. 32 000kr. Har hela tiden stått i fint garage vid förvaring.

Något billigare vid snabb och smidig affär, priset förhandlas dock på plats. Maila vid intresse ;)

Anmäl
2015-11-07 10:05 #1 av: Jaguar_

Ingen som är intresserad av en extremt bra familjebil här inne? Kan säga några ord om bilen i sig då bara för att lägga till lite eget tyck och tänk.

Om bagaget. Ja, du har en låda, massor av packning faktiskt. Öppna luckan. Kastar in lådan och lyssna noga efter ljudet av en landning nånstans där inne. När du hör ljudet har lådan landat och du kan kasta in nästa och nästa och nästa och ändå ha massa utrymme kvar. Perfekt bil att åka till Gekås med om du vill ha med dig halva affären hem. Oändligt med plats i detta bagageutrymme plus genomtänkt baksäte. När detta viks ner skjuts ryggpartiet framåt och neråt. Vilket gör att det inte finns något som kan ta emot med en kant så som alla andra bilar ha det. Detta är ren slät yta. bara att skjuta in kylskåpet du köpt utan ansträngning.

Bensinförbrukning. Mycket bra. Drar inte mycket och inte ens när du kör som en tjuv.

Avtagbar dragkrok! Rent och fint.

Har kontakt med vägen och inte flyger runt en millimeter ovanför. Väldigt stabil med andra ord.

Lättkörd!

Framför allt väldigt fin modell. Stilren.

Världens bästa system för att få en klar ruta vid kalla frostiga dagar. Ha aldrig varit med om en bilmodell innan som tar bort imma och frost så snabbt som denna gör det! Otroligt! Normal bil måste du ut och starta 10-15 minuter innan du kan få loss frost eller imma på rutan. Denna bil gör det där medan du går runt bilen och fixar sidofönster och bakfönster. När du kommer till andra sidan, passagerarfönstret, så rinner frosten av och framrutan kan du bara fösa undan den is som lyckas hålla sig kvar. Tuta och kör! :)

Anmäl
2016-01-05 11:40 #2 av: Jaguar_

Finns fortfarande kvar och redo att släppas lös!  Numera sänkt pris till 27 000kr

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.